Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Főoldal Súgó Keresés Felhasználók Regisztráció
Hírek: Regisztráció lezárva! Mivel a honlap és vele együtt a fórum se üzemel tovább, nem szeretném, ha ellepnének a spambotok, így inkább lezártam a regisztrációt.
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Help  (Megtekintve 492 alkalommal)
Aribeth
Globális moderátor
Kezdő Megszállott

hobbitfalvi lakos

« Dátum: 2007-05-01, 19:57:25 »

Hogy legyen egy általános hibabejelentős topik:
Nem látom a csatolt állományokat, konkrétan a képeket. Feltöltöttem ide egy darab képet, csakhogy kipróbáljam, hogyan megy: azt még láttam, de most benéztem ismét abba a topikba, és az a kép is eltűnt a szemem elől. Más topikokban se láttam semmit, bár akkor még azt gondoltam, hogy talán másnak nem sikerült a csatolás.
Cas, ez azóta van így, amióta megkaptam a modijogot.  határozatlan he? mosolyog

(Más: na, az új szmájlik már sokkal szimpatikusabbak.  kacsint)
« Utoljára szerkesztve: 2007-05-01, 19:58:19 írta Aribeth » Naplózva
Castalia
Adminisztrátor
Igazi Megszállott

WWW E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2007-05-01, 20:45:59 »

ez azóta van így, amióta megkaptam a modijogot.  határozatlan he? mosolyog

Hát van úgy, hogy egy modinak kevesebb jog jut, mint egy rendes tagnak.  ördögi nyelvetölt Minden egyes alfórumnak külön jogosultságai lehetnek, és bizony volt, ahol a csatolmány megtekintése/feltöltése nem szerepelt a tieid között, mégha az általános jogosultságaidban benne is van. Végigmentem rajtuk, átjavítottam őket, remélhetőleg az összeset. Néha még eltévedek az admin panelon, bocs.  lnr (5)

Szmájliból van még egy halom, amit nem üzemeltettem be, a táblafeltartósakat szövegét át akarom írni.
Naplózva

Fénye felé ki-ki egymaga megy az éjben.
- Victor Hugo
dzsungi
Visszatérő érdeklődő
**

« Válasz #2 Dátum: 2007-05-13, 15:11:46 »

Bocsi, hogy ide írom,mert nem ide tartozik,de láttam, hogy már elfoglaltátok a retekfórumot és egyszerűen nem tudok regisztrálni rá.
Szerintetek miért van?he?he??? dühös dühös
Naplózva
Castalia
Adminisztrátor
Igazi Megszállott

WWW E-mail
« Válasz #3 Dátum: 2007-05-13, 17:16:11 »

Olvastam már mástól is, hogy az ismerősei nem tudnak regisztrálni (Panaszláda topik). Szerintem ez rendszerhiba, csak a hétvégén nem foglalkoztak vele. Ezenkívül van, hogy megkettőződnek topikok, máskor meg eltűnnek a semmibe - ezért nem értem, minek kellett egy ennyire instabil rendszert beindítani, aminek a fejlesztését is hiába ígérgetik, láthatóan nem haladnak-boldogulnak vele.  thumb down
Naplózva

- Victor Hugo
Taja
Igazi Megszállott

« Válasz #4 Dátum: 2007-05-22, 22:24:29 »

nem mintha különösebb jelentőséggel bírna, de nem pontos az időkijelző. csak szóltam  lnr (11)
Naplózva

"Legyél bátor, legyél merész, legyél szabad!"
Angie
Castalia
Adminisztrátor
Igazi Megszállott

WWW E-mail
« Válasz #5 Dátum: 2007-05-22, 22:43:01 »

nem mintha különösebb jelentőséggel bírna, de nem pontos az időkijelző. csak szóltam  lnr (11)

Nálam jó... (bár persze csak frissítéskor mutat pontos időt). Lehet, hogy egyéni beállításoknál van valami eltérés (a téli-nyári időszámítást a honlap motorja se tudja kezelni...)
Naplózva

- Victor Hugo
Castalia
Adminisztrátor
Igazi Megszállott

WWW E-mail
« Válasz #6 Dátum: 2007-08-15, 10:54:46 »

A megindultságtól elfúló hangon jelenthetem be, hogy sikerült beállítanom a levélküldést. Legalábbis én már ki tudtam magamnak küldeni 1, azaz egy darab hírlevelet próbaként. Tehát most már technikai akadálya nincs annak, hogy fel lehessen iratkozni egyes témákra (az Értesítés gombra kattintva), illetve privát üzenet érkezésekor e-mailben figyelmeztetést lehet kapni. Azért még átnézem a beállításokat, hogy mindenkinek mindenféle jogosultsága megvan-e. A pü érkezését jelző emailt azt hiszem, a felhasználóknak is engedélyezniük kell a saját profiljukban.
Naplózva

- Victor Hugo
Taja
Igazi Megszállott

« Válasz #7 Dátum: 2007-09-17, 16:46:38 »

Kihasználnám, hogy az oldal szakértő tagokban bővelkedik  sml (9) Érdekelne, hogy miként tudok YouTube videókat lementeni. Egyszer hallottam, hogy ez lehetséges, de az ügy itt elakadt. Megköszönném, ha valaki kisegítene  lnr (11)
Naplózva

Angie
Castalia
Adminisztrátor
Igazi Megszállott

WWW E-mail
« Válasz #8 Dátum: 2007-09-17, 22:11:28 »

Van rá egy egész topikmosolyog De épp pár napja találtam még egyszerűbb megoldást: http://www.youtube-d.com/ Ingyenes, és kipróbáltam, működik, sőt még gyorsabban konvertál mint a Videoget.

Szerk.: a teljesség kedvéért: vannak videók, amiket nem lehet ezekkel a szoftverekkel leszedni, mert a feltöltő pl. privátnak adta meg őket, ilyenkor a program valami olyasmit ír ki, hogy nem létezik vagy nem találja a videót. Egyszer találkoztam egy ilyennel, és ha jól emlékszem, az itt szereplő "hard way" volt a megoldás (legalábbis valószínűleg ezért búkmarkoltam az oldalt).
http://www.methodshop.com/gadgets/tutorials/youtuberip/
« Utoljára szerkesztve: 2007-09-17, 22:20:37 írta Castalia » Naplózva

- Victor Hugo
Taja
Igazi Megszállott

« Válasz #9 Dátum: 2007-09-17, 23:35:36 »

köszönöm!  greets (10)
Naplózva

Angie
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Reflection Theme by [cer]